Ook als zelfstandig wonen goed bevalt, is het van groot belang dat u zich zeker voelt. Dat hulp nabij is wanneer u iets overkomt. U kunt ongelukkig ten val komen of onwel worden en dan is het belangrijk om snel en gemakkelijk iemand te kunnen waarschuwen.

Aanvragen

Hulp inroepen kan eenvoudig via personenalarmering van Radius. Het geeft u de zekerheid dat er in een noodsituatie altijd hulp komt. Met één druk op de knop waarschuwt u, dag en nacht, de meldcentrale en er wordt direct actie ondernomen. Dag en nacht.

Kosten

De kosten van deelname zijn afhankelijk van de ziektekostenverzekering. Als u verzekerd bent via Zorg & Zekerheid en ONVZ, en is er sprake van medische noodzaak, wordt het grootste deel van de kosten vergoed door deze verzekeraars. U betaalt wel een eigen bijdrage. De huisarts bepaalt of er sprake is van medische noodzaak. Radius vraagt deze indicatie op bij uw huisarts. Heeft u een andere ziektekostenverzekeraar, neem gerust contact met ons op, dan leggen wij u graag uit hoe u personenalarmering kunt aanvragen.