Als de klusjes u met de jaren steeds moeilijker vallen, heeft Radius de dienst Klussen in Huis. Of het nu gaat om een schilderij ophangen, de verwarming ontluchten, het geheugen van uw televisie instellen of een gordijnrail bevestigen. Wilt of kunt u zelf niet (meer) op een ladder staan of niet (meer) zo nauwkeurig meten? Dan kunt u Klussen in Huis inschakelen. 

Is er een grote klus rond uw huis, en heeft u zelf onvoldoende netwerk, geld en/of gezondheid om de klus uit voeren. Neem dan contact op met het Sociaal Team. Zij kunnen voor u, indien nodig, een aanvraag doen bij Stichting Present.

Als lid van Marente profiteert u van een groot aanbod van diensten aan huis. Handig als u niet meer zo goed ter been bent.

In iedere woning zijn er van tijd tot tijd kleine klussen die gedaan moeten worden. Sommige mensen draaien hiervoor hun hand niet om. Anderen vinden dit door leeftijd of een beperking lastiger. Er is ook niet altijd iemand in de directe omgeving beschikbaar om te helpen. Dan is het fijn om zo’n klus betrouwbaar en betaalbaar te laten uitvoeren door Klussen in Huis van Radius.
Is er een grote klus rond uw huis, en heeft u zelf onvoldoende netwerk, geld en/of gezondheid om de klus uit voeren. Neem dan contact op met het Sociaal Team. Zij kunnen voor u, indien nodig, een aanvraag doen bij Stichting Present.

Als lid van Marente profiteert u van een groot aanbod van diensten aan huis. Handig als u niet meer zo goed kunt lopen.