Bent u op zoek naar een locatie voor een sportactiviteit? De gemeente Oegstgeest verhuurt (tegen betaling) binnensportaccommodaties zoals gymzalen aan verenigingen, particulieren, bedrijven en scholen om sporten en bewegen voor iedereen mogelijk te maken.

Locaties

De gemeentelijke binnensportaccommodaties zijn op verschillende manieren te huren, variërend van eenmalige huur tot een volledig seizoen. Bij het huren in de weekenden is het voor de sporthal alleen mogelijk om de gehele zaal (3 zaaldelen) te huren. Doordeweeks is het huren van aparte zaaldelen in de sporthal wel mogelijk. Voetballen is in de gymzalen en in de sportzaal niet toegestaan.

De volgende gemeentelijke (binnensport-)accommodaties zijn te huur:

  • Gymzaal Jan Wolkers (Jan Wolkerslaan 20)
  • Gymzaal Leo Kanner (Hazenboslaan 101)
  • Mozaïekzaal vergader-/ontmoetingsruimte/toneel (Hazenboslaan 101)
  • Gymzaal Poelgeest (J.P.Thijsselaan 69)
  • Gymzaal Poelweijde (Lange Voort 261c)
  • Sportzaal / Gymzaal Het DOK (Rustenburgerpad 2)
  • Sporthal De Cuyl (De Voscuyl 36)

Heeft u een melding/klacht over onze binnensportaccommodaties? Dan horen wij graag van u via het contactformulier.

Na het indienen van het aanvraagformulier worden de huurmogelijkheden door ons bekeken aan de hand van vastgestelde beoordelingscriteria. Binnen 2 weken ontvangt u van ons bericht over uw aanvraag.

Huurt u momenteel al een gemeentelijke binnensportaccommodatie en wilt u in het nieuwe seizoen opnieuw een accommodatie voor langere tijd (minimaal 3 maanden aaneengesloten) huren? Dan moet uw nieuwe aanvraag uiterlijk op 1 mei bij ons binnen zijn. Na toetsing van de aanvragen aan de beoordelingscriteria ontvangt u van ons uiterlijk 1 juli bericht over uw aanvraag.

Voor de huur van de accommodaties maken wij een “bevestiging gebruik”. Hierin staat vermeld op welk tijdstip en onder welke voorwaarden een aanvrager gebruik mag maken van de accommodatie.

Kosten