Sporthal de Cuyl is een moderne sporthal in Oegstgeest met alle faciliteiten die een (top)sporter nodig heeft. De sporthal is berekend op gebruik voor elke vereniging en of onderwijsinstelling. De hal is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

De zalen

De sporthal beschikt over een grote  zaal met een oppervlakte van 1300m2.  Met de elektrische bedienbare scheidingswanden is de hal in drie velden te verdelen. Een zaaldeel is compleet ingericht voor gymnastiek. De sporthal heeft op de 1e verdieping een fysiotherapieruimte met 2 behandelkamers en een sportgedeelte met alle benodigde trainingstoestellen. Op deze verdieping is ook de toegang tot de tribune gevestigd.

Faciliteiten

  • Zes kleed– en doucheruimten met toiletten, waarvan twee geschikt zijn voor personen met een beperking.
  • Twee leraren/scheidsrechtersruimten elk voorzien van douche en toilet.
  • Een E.H.B.O. ruimte met massagebank.
  • Garderobe en toiletten voor publiek
  • Een tribune met een totale capaciteit voor 240 personen.
  • En grote toestellenberging voorzien van alle sport- en spelmaterialen berekend op het gebruik van basisschool, voortgezet onderwijs en verenigingen en een ruime tribune op de 1e verdieping

Restaurant Time-Out

Het restaurant/kantine  is een heerlijke plek om elkaar voor of na het sporten te ontmoeten. De gasten beschouwen deze ruimte als hun eigen ‘clubhuis’, waar ze zich altijd welkom voelen. In een ongedwongen sfeer kan men genieten van een ruime keuze aan consumpties, tegen schappelijke prijzen. De kantine biedt ruimte aan 80 personen en heeft uitzicht op de grote sportzaal. De openingstijden liggen gelijk aan die van de sporthal.

Contact

Sporthal De Cuyl
De Voscuyl 36
2341 BJ Oegstgeest
Telefoonnummer: 071 240 75 73
Voor vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.