Bij de milieustraat brengt u diverse soorten afval, zoals grof huisvuil, grof tuinafval, elektrische apparaten en klein chemisch afval. U leest hier welke materialen u inlevert op de milieustraat en welke niet. Komt u er niet uit? Onze medewerkers zijn altijd op de milieustraat aanwezig en helpen u graag.

Voorwaarden

  • Grond, zand en puin (bakstenen, stoeptegels ed.) worden niet geaccepteerd op de milieustraat.
  • Alleen inwoners van Oegstgeest mogen gebruik maken van de milieustraat en daarom moet u zich kunnen legitimeren.

Op onze milieustraat kunt u gratis hondenpoepzakjes ophalen. Deze zakjes zijn ook verkrijgbaar bij uw supermarkt. De gratis zakken voor PMD (plastic, metaal en drankenkartons) zijn niet meer verkrijgbaar. PMD hoort sinds 1 april namelijk bij het restafval.

Adres en openingstijden

Milieustraat de Gemeentewerf
Haarlemmerstraatweg 30
2343 LB Oegstgeest

De milieustraat is geopend van maandag tot en met zaterdag van 08:00 tot 12:00 uur.
En op woensdagavond van 18:00 tot 20:30 uur.

Let op! Tijdens vakanties zijn wij vaak langer open. Via onze website en sociale mediakanalen houden wij u op de hoogte.

Vanwege de veiligheid zijn kinderen jonger dan 12 jaar niet toegestaan op de milieustaat. Oudere kinderen mogen alleen onder begeleiding van een volwassene naar de milieustraat komen. Brengt u afval weg voor bijvoorbeeld familie en woont u zelf niet in Oegstgeest? Neem dan een kopie van de legitimatie mee van deze inwoner, voorzien van een handtekening.