Bij de milieustraat brengt u diverse soorten afval, zoals grof huisvuil, grof tuinafval, elektrische apparaten en klein chemisch afval. U leest hier welke materialen u inlevert op de milieustraat en welke niet. Komt u er niet uit? Onze medewerkers zijn altijd op de milieustraat aanwezig en helpen u graag.

Voorwaarden

  • Grond, zand en puin (bakstenen, stoeptegels ed.) worden niet geaccepteerd op de milieustraat.
  • Alleen inwoners van Oegstgeest mogen gebruik maken van de milieustraat en daarom moet u zich kunnen legitimeren.

Op onze milieustraat kunt u gratis hondenpoepzakjes ophalen. Deze zakjes zijn ook verkrijgbaar bij uw supermarkt. De gratis zakken voor PMD (plastic, metaal en drankenkartons) zijn niet meer verkrijgbaar. PMD hoort sinds 1 april namelijk bij het restafval.

Adres en openingstijden

Milieustraat de Gemeentewerf
Haarlemmerstraatweg 30
2343 LB Oegstgeest

LET OP: Aangepaste openingstijden

Lees de laatste stand van zaken over alle aanpassingen van openingstijden ten gevolge van de Coronacrisis op onze website.

Vanwege de veiligheid zijn kinderen jonger dan 12 jaar niet toegestaan op de milieustaat. Oudere kinderen mogen alleen onder begeleiding van een volwassene naar de milieustraat komen. Brengt u afval weg voor bijvoorbeeld familie en woont u zelf niet in Oegstgeest? Neem dan een kopie van de legitimatie mee van deze inwoner, voorzien van een handtekening.