De Kindervrijmarkt wordt georganiseerd door de Oranjevereniging Oegstgeest. De Kindervrijmarkt is op zondag 5 mei, van 8:00 uur tot 16:00 uur, op de Terweeweg en in de omliggende straten. Kinderen tot en met 16 jaar die wonen in Oegstgeest mogen deelnemen aan de vrijmarkt. Hiervoor hebben zij een plaatsbewijs nodig. Deze wordt uitgegeven door de Oranjevereniging. Zo wordt voorkomen dat mensen voor wie de vrijmarkt niet bedoeld is, zoals handelaren, een plaats innemen.

Meer informatie over de Kindervrijmarkt vindt u via onderstaande linkjes:

Geef je (elektrische) apparaten, lampen, kleding en spullen een tweede kans tijdens de vrijmarkt op 5 mei

Aankomende 5 mei tijdens de vrijmarkt gaan we massaal de straat op om spullen te kopen of te verkopen. Door te verkopen ruimt je huis op, verdien je wat extra’s, maak je anderen blij én het draagt bij aan een beter milieu. Verkoop je niet al je spullen? Wij vragen je om de niet verkochte spullen weer mee te nemen naar huis. Zo voorkomen we dat het bij het grofvuil belandt.

Spullen niet verkocht? Maak een afspraak bij de milieustraat of kringloopwinkel

Maak eerst een afspraak via www.oegstgeest.nl/milieustraat. Je kunt vervolgens je niet verkochte spullen en elektrische apparaten naar de milieustraat brengen. Van de ingeleverde materialen worden weer nieuwe grondstoffen gemaakt, een win win situatie toch? Ook de kringloopwinkel is blij met je niet verkochte spullen, zij halen het op bij de milieustraat en zorgen dat ze een tweede leven krijgen. Maar je kunt natuurlijk het ook zelf naar de kringloopwinkel brengen of laten ophalen. Op onze website www.oegstgeest.nl/afval lees je alle informatie over afval. Door samen milieubewust te zijn dragen we bij aan een duurzaam Oegstgeest.

EHBO

Er zijn twee EHBO posten aanwezig op het evenemententerrein. Deze bevinden zich op het schoolplein (voorkant) van de Terweeschool (Kindervrijmarkt).