Mijn naam is Radha en ik ben moeder van 5 jongvolwassen kinderen, grootmoeder van een heerlijk kleinkind en eentje onderweg. Verder heb ik het geluk dat ik al ruim 40 jaar met mijn levenspartner samen mag zijn.

Mijn voornaam die mijn ouders mij gegeven hebben (Radha) komt uit het Hindoeïsme en staat gelijk aan de Goddelijke kracht van onvoorwaardelijke liefde. Alsof het zo had moeten zijn, geeft het precies aan hoe ik in het leven sta.
Alles wat ik doe en alles waar ik voor sta, komt voort uit deze natuurlijke drijfveer.
Het is dan ook altijd mijn wens geweest om deel uit te mogen maken van mooie, bijzondere en vol met liefde gevulde momenten zoals jullie huwelijk of geregistreerd partnerschap.

Ik wens jullie een prachtige dag toe die onvergetelijk moet worden door de woorden die uitgesproken worden en de liefde die jullie op die dag van een ieder zullen ontvangen.
Of het nu om een maandenlange georganiseerde bruiloft of bijeenkomst gaat met heel veel of weinig tot geen gasten, het blijft een hele belangrijke mijlpaal waarbij twee mensen er bewust voor kiezen om hun liefde voor elkaar wettelijk te bevestigen. En dat mag dan ook de nodige aandacht krijgen.
Vaak gaat dat gepaard met een lach en een traan, want bij iedere verbintenis gaat er een verhaal aan vooraf. Voor mij is dit het juist het leukste en meest uitdagende deel van jullie huwelijk of geregistreerd partnerschap; jullie verhalen te mogen horen om vervolgens op te tekenen tot een mooie samenvatting die jullie persoonlijk aanspreekt en tot de verbeelding van jullie gasten spreekt.
Als trouwambtenaar ben ik er voor jullie om de ceremonie helemaal te organiseren zoals jullie dat bedacht hebben. Indien gewenst, kan ik hierbij uiteraard ook adviseren.
Humor is voor mij een ingredi├źnt die zeker niet mag missen tijdens de ceremonie, net zoals gepaste emoties bij minder leuke gebeurtenissen zoals het benoemen van het gemis van dierbaren die er op jullie mooie dag niet bij kunnen zijn. Maar we kunnen het natuurlijk ook lekker luchtig houden.
Het zal in ieder geval afwisselend en passend zijn. Ik streef naar een speech die bij jullie wensen aansluit en waar jullie je op je gemak bij voelen.
Ik ben ervan overtuigd dat we er samen een mooie, dierbare herinnering van zullen maken!

Contact

Telefoon: 14 071 (via de gemeente)