“Als redacteur/tekstschrijver heb ik van levensverhalen mijn specialiteit gemaakt”

Je trouwdag hoort in het rijtje van mooiste dagen uit je leven. Ik vind het fantastisch dat ik daar een bijdrage aan mag leveren door het voltrekken van de huwelijksceremonie. In de trouwzaal van het gemeentehuis, of een van de andere fraaie trouwlocaties die onze gemeente rijk is.

Natuurlijk is de huwelijksplechtigheid een officiële gebeurtenis. Maar de juridische verbintenis die je met elkaar aangaat is natuurlijk vooral een zaak van het hart. En dat is wat ik graag laat horen in een persoonlijke en warme toespraak waarin jullie centraal staan. Met een lach en misschien wel een traan. Een toespraak waarin jullie jezelf herkennen en waarbij ook jullie gasten zich betrokken zullen voelen en ervan genieten. Tijdens een persoonlijk gesprek bouw ik daarom graag een band met jullie op en ga je het hemd van je lijf vragen.
Jullie besteden waarschijnlijk veel tijd aan de voorbereidingen van jullie trouwdag. Ik denk graag met jullie mee over de mogelijkheden die er zijn om de ceremonie een persoonlijke tintje te geven. Het is tenslotte jullie dag. Als jullie trouwdag een onvergetelijke gebeurtenis is, is mijn doel bereikt.

Als redacteur/tekstschrijver heb ik van levensverhalen mijn specialiteit gemaakt. Als trouwambtenaar heb ik het voorrecht om twee van die levens met hun eigen verhaal bij elkaar te zien komen. En dat onder woorden te mogen brengen in een persoonlijke toespraak. Ik hoop jullie te ontmoeten op de mooiste dag van jullie leven.

 

Contact

Telefoon: (06) 49 89  41 59
E-mail: mieke.kerkhof@gmail.com