“Als redacteur/tekstschrijver heb ik van levensverhalen mijn specialiteit gemaakt”

Je trouwdag hoort in het rijtje van mooiste dagen uit je leven. Ik vind het fantastisch dat ik daar een bijdrage aan mag leveren door het voltrekken van de huwelijksceremonie. In de trouwzaal van het gemeentehuis, of een van de andere fraaie trouwlocaties die onze gemeente rijk is.

Natuurlijk is de huwelijksplechtigheid een officiële gebeurtenis. Maar de juridische verbintenis die je met elkaar aangaat is natuurlijk vooral een zaak van het hart. En een stap die je niet zomaar zet, maar vol overtuiging.  Als aanstaand bruidspaar besteden jullie ongetwijfeld veel tijd aan de voorbereidingen van jullie grote dag. Ik denk graag met jullie mee over de manier waarop je de huwelijksvoltrekking wilt laten plaatsvinden. Daarin is meer mogelijk dan je misschien denkt en ook ruimte voor een eigen inbreng als je dat wilt. Het is voor mij vanzelfsprekend om er een persoonlijk tintje aan te geven. In een persoonlijk gesprek verdiep ik me daarvoor graag in jullie leven en beslissing om met elkaar te trouwen. Als jullie trouwdag een onvergetelijke gebeurtenis is, is mijn doel bereikt.

Als redacteur/tekstschrijver heb ik van levensverhalen mijn specialiteit gemaakt. Als trouwambtenaar heb ik het voorrecht om twee van die levens met hun eigen verhaal bij elkaar te zien komen. En dat onder woorden te mogen brengen in een persoonlijke toespraak. Ik hoop jullie te ontmoeten op de mooiste dag van jullie leven.

Contact

Telefoon: 06 4989 4159
E-mail: mieke.kerkhof@gmail.com