Jullie wensen helpen mij een persoonlijke ervaring te maken van jullie ceremonie. Ik doe het met Liefde.

Jullie kunnen niet vaak genoeg zeggen dat je van elkaar houdt, en al helemaal niet hoeveel.
Dan is het een verstandige stap om te trouwen of jullie partnerschap te registreren.
Dat is een formele plechtigheid waarbij je met een klein woordje heel veel zegt.

Ik, Mieke Doets, wil van jullie ceremonie graag een persoonlijke ervaring maken.
Jullie zijn uniek en daarom kom ik graag kennismaken, dan kunnen we bespreken wat jullie wensen zijn. Zo kunnen we er samen een onvergetelijke ceremonie van maken. Mooi voor jullie en voor de mensen om jullie heen. Er kan aandacht zijn voor kinderen. We kunnen ook even stilstaan bij jullie dierbaren, die er helaas niet bij kunnen zijn en die door jullie juist op deze dag extra gemist worden.

Mijn toespraak is afwisselend en nooit langdradig. Het kan traditioneel, romantisch of luchtig met een vleugje humor. De emoties die erbij komen kijken, de liefde, de lach, de traan, treffen mij steeds. Het is geen routinewerk, het voelt elke keer anders. Jullie zijn de hoofdpersonen aan wie ik een bekende vraag stel. Jullie antwoord is ja! Geen verrassingen mogelijk? Jawel. Denk eens na of je het anders wilt. Die ene vraag stel ik jullie toch wel.

Toen ik op mijn verjaardag voor het eerst twee mensen van hetzelfde geslacht door het huwelijk aan elkaar mocht verbinden, beschouwde ik dat als een prachtig cadeau.
Zelf ben ik in 1986 getrouwd, dus “ervaringsdeskundige”. Als echt mensenmens duik ik graag in jullie persoonlijke verhaal.
Het kan bij de ceremonie handig zijn dat ik ook Engels, Frans en Duits spreek. En een mondje Italiaans en Spaans. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief met taal.
Sinds 2002 ben ik trouwambtenaar en ik hoop er nog lang mee door te gaan, want ik doe het met Liefde.

 

Contact

Telefoon: 14 071 (via de gemeente)