Voor mij is een huwelijksvoltrekking het ultieme moment waar, behalve het officiële ja-woord, alle ruimte is voor liefdevolle, persoonlijke woorden en gevoelens. Een huwelijksdag is een bijzondere gebeurtenis en het is voor mij een eer om daar een bijdrage aan te leveren.

Wat is jullie verhaal? Voor mij staat dat centraal in de ceremonie die ik samen met jullie wil voorbereiden. Tijdens ons voorgesprek nemen we niet alleen dat verhaal door, maar ook alle mogelijkheden die er zijn om jullie ceremonie zo persoonlijk mogelijk te maken. Wat zijn jullie wensen? Zijn er familieleden of vrienden die ook willen spreken? Jullie staan centraal tijdens de plechtigheid en jullie wensen en voorkeuren zal ik gebruiken in de ceremonie. Op zo’n belangrijk en plechtig moment wil ik er een persoonlijke, mooie, gevoelige, informele en ook humorvolle gebeurtenis van maken. Een onvergetelijke huwelijksvoltrekking waar het bruidspaar en de gasten met veel plezier en een lach aan terugdenken, dat is wat ik wil bereiken!

Wie ben ik? Ik ben 46 jaar, getrouwd en de trotse vader van een zoon een 2 dochters. In mijn vrije tijd fiets ik graag, zing in een popkoor en onderneem graag leuke dingen met mijn gezin. Ik denk nog vaak terug aan mijn trouwdag in augustus 2006. Het was een prachtige dag, onze trouwambtenaar hield een intieme, bevlogen en vrolijke toespraak. Toen ontstond al de ambitie om later zelf huwelijken te gaan voltrekken. Nu ben ik sinds 1 januari 2015 trouwambtenaar en daar ben ik enorm trots op. Ik ben een echt mensenmens. Iedereen is anders en ik vind het verrijkend en verfrissend om met verschillende mensen te mogen omgaan.

Contact

Telefoon: (06) 20 00 03 65
E-mail: bvdknl@yahoo.com