Geen nieuws beschikbaar.

Wat gaan we doen?

De Geversstraat is een belangrijke weg in Oegstgeest waar veel gebruik van wordt gemaakt. Er wordt onderhoud uitgevoerd aan het deel vanaf de rotonde tot en met het kruispunt met De Kempenaerstraat. Dit combineren we met een aantal verkeersmaatregelen die allen het doel hebben om de verkeersveiligheid, leefbaarheid en uitstraling van de weg te verbeteren.

Wanneer doen we dit?

  • oktober tot en met november 2022 (fase 1)
  • november tot en met december (fase 2)
  • juli 2023 (fase 3)

Waar gaan we aan het werk?

  • Geversstraat
  • Leidsestraatweg
  • Endegeesterlaan

Wat betekent dit voor u?

We kunnen er niet onderuit dat u soms last heeft van de werkzaamheden. Bij het plannen van het werk houden we zoveel mogelijk rekening met weersomstandigheden en andere projecten om daarmee de opbreking van de straat niet onnodig te verlengen. Voor en tijdens de uitvoering, informeren we u via verschillende kanalen over de werkzaamheden en verkeersomleidingen.

Waarom doen we dit?

Het straatwerk, met name het asfalt, is aan vervanging toe. Ook passen we maatregelen toe waarmee de verkeersveiligheid, leefbaarheid en uitstraling van de weg verbeterd.

Hoe gaan we te werk?

Het project voeren we in fases uit. Hieronder leest u per fase meer over de werkzaamheden.

Fase 3: juli 2023

Vanaf 3 juli starten wij met de rest/herstelwerkzaamheden aan de trottoirs en de nieuwe inrit van de Endegeesterlaan. Aansluitend wordt het asfalt van de Geversstraat vervangen.

Nieuwe aansluiting Endegeesterlaan/Geversstraat

We beginnen ter hoogte van de Endegeesterlaan met de aanleg van de nieuwe inrit en de aansluiting op de Geversstraat. Tijdens deze werkzaamheden blijft het trottoir open voor voetgangers. De Endegeesterlaan wordt vanaf de kruising Wilhelminapark tot en met de Geversstraat gesloten voor auto’s en vrachtverkeer, met uitzondering van bestemmingsverkeer.

Vervangen asfalt, Geversstraat afgesloten van 8 juli t/m 31 juli

Vanaf 8 juli gaan wij het asfalt op de Geversstraat vervangen. Tijdens deze werkzaamheden is de Geversstraat  afgesloten voor alle verkeer, behalve voor voetgangers. Er is geen doorgaand verkeer mogelijk vanaf de Kempenaerstraat naar de Geversstraat. De trottoirs blijven open voor voetgangers en het gebied blijft toegankelijk voor de hulpdiensten.

Omleidingen

In deze periode wordt het verkeer omgeleid. Deze omleidingen staan ruim van tevoren met borden aangegeven. Ook zullen we er in de Oegstgeester Courant en via sociale media tijdig over communiceren.

Contactgegevens

Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 12.00 uur op 14 071.

Activiteiten en participatie

Hieronder vindt u alle informatie over georganiseerde activiteiten en participatie mogelijkheden.

Meer informatie en documenten

Nog meer belangrijke informatie om u te verdiepen.