Storing afspraak maken

U kunt weer zelf online een afspraak maken. Helaas ontvangt u nog geen bevestiging van de gemaakte afspraak. Noteer deze dus zelf in uw agenda. Onze excuses voor het ongemak.

woensdag 21 december 2022
Originele publicatie downloaden:
Type bekendmaking:
omgevingsvergunning

Aanvraag omgevingsvergunning voor het verplaatsen van een inrit Valkenburgerweg 1 naar Rustenburgerpad te Oegstgeest

Ingekomen aanvraag omgevingsvergunning

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oegstgeest maakt bekend dat het de volgende aanvraag voor een omgevingsvergunning heeft ontvangen.

Valkenburgerweg 1, 2342BX Oegstgeest - verplaatsen van een inrit Valkenburgerweg 1 naar Rustenburgerpad (19-12-2022/ 7471115)

Informatie

Ingekomen aanvragen en verleende omgevingsvergunningen kunt u digitaal inzien via www.oegstgeest.nl/officielebekendmakingen. Wilt u ze fysiek inzien? Bel dan met 14071, tussen 9.00 en 12.00 uur voor het maken van een afspraak op het gemeentehuis. Ook is er informatie beschikbaar op www.oegstgeest.nl/omgevingsvergunning.