Storing afspraak maken

U kunt weer zelf online een afspraak maken. Helaas ontvangt u nog geen bevestiging van de gemaakte afspraak. Noteer deze dus zelf in uw agenda. Onze excuses voor het ongemak.

woensdag 31 mei 2023
Originele publicatie downloaden:
Type bekendmaking:
omgevingsvergunningAanvraag omgevingsvergunning voor het plaatsen van gevelletters aan de voor- en achtergevel en het plaatsen van een zuil bij de hoofdingang van het gezondheidscentrum Rustenburgertuin 8, 2342CX Oegstgeest

Ingekomen aanvraag omgevingsvergunning

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oegstgeest maakt bekend dat het de volgende aanvraag voor een omgevingsvergunning heeft ontvangen.

Rustenburgertuin 8, 2342CX Oegstgeest - plaatsen van gevelletters aan de voor- en achterzijde en het plaatsen van een zuil bij de hoofdingang van het gezondheidscentrum (16-05-2023/ 7805421)

Informatie

Ingekomen aanvragen en verleende omgevingsvergunningen kunt u inzien door deze digitaal op te vragen via onze website www.oegstgeest.nl/contactformulier of door te bellen met 14071, tussen 9.00 en 12.00 uur, voor het maken van een afspraak op het gemeentehuis.

Ook is er informatie beschikbaar op de website www.oegstgeest.nl/omgevingsvergunning.