Op 16 september 2020 organiseren de gemeente Oegstgeest en het Duurzaam Bouwloket een webinar over energiebesparingsmogelijkheden die geschikt zijn voor de woningen in Haaswijk en De Morsebel.

De afgelopen weken heeft het Duurzaam Bouwloket een aantal voorbeeldwoningen ingescand om te kijken welke isolerende maatregelen het meest geschikt zijn voor de verschillende typen woningen in Haaswijk en De Morsebel.

We willen u graag persoonlijk informeren over de maatregelen geschikt voor uw woning. Echter vanwege het coronavirus is dat op dit moment niet mogelijk. Daarom organiseren wij op 16 september een online webinar welke u thuis via de computer of tablet kunt volgen.

  • 16 september om 19.30 uur een online webinar

Het is belangrijk dat u zich vooraf aanmeldt via: https://www.duurzaambouwloket.nl/webinar-haaswijk . U ontvangt dan een link naar het webinar.  We vertellen u dan meer over de woningtypen in uw buurt, wat u zelf kunt doen en voor welke isolerende maatregelen er een inkoopactie zal worden georganiseerd. Energiebesparende maatregelen vergroten uw wooncomfort, verlagen uw energiekosten en zijn goed voor het klimaat.