Wilt u uw huis isoleren om energie te besparen? Dat komt goed uit want de gemeente geeft subsidie aan inwoners die wel wat hulp kunnen gebruiken. De subsidie is van toepassing op verschillende isolatiemaatregelen, zoals vloerisolatie, bodemisolatie, binnenzijde schuindakisolatie en HR++ glas.

Inwoners die hiervoor in aanmerking komen, hebben een brief ontvangen van de gemeente. Alleen eigenaren van een (grondgebonden) koopwoning kunnen de isolatiesubsidie aanvragen. Sommige bewoners van een bovenwoning hebben per ongeluk ook een brief ontvangen. Dat was niet de bedoeling. Zij kunnen helaas geen gebruikmaken van de subsidie. 

Inwoners die geen brief hebben ontvangen, kunnen mogelijk profiteren van collectiviteitskorting. Het Duurzaam Bouwloket heeft tarieven afgesproken met isolatiebedrijven. Daardoor betaalt u in de meeste gevallen minder dan wanneer u zelf een offerte aanvraagt. Voor meer informatie hierover en het aanvragen van subsidie kunt u terecht bij het Duurzaam Bouwloket. Dit is het energieloket van de gemeente Oegstgeest

Wilt u hulp bij het aanvragen van de subsidie? Neem dan contact op met het Duurzaam Bouwloket via 071 204 30 16 of maak een afspraak met een van onze energiecoaches!