Hou je van fietsen en wil je dat graag lekker en met zelfvertrouwen blijven doen tot je 100ste? Kom dan naar het Doortrappen Fietsfestival op woensdag 26 juni bij Sporthal De Cuyl!

Wat is er nu leuker dan een fietsritje maken, in je eentje of samen met anderen? Niks toch? Op het Doortrappen Fietsfestival vinden senioren alles wat je nodig hebt om met plezier en vertrouwen te blijven fietsen. Je bent van harte welkom tussen 13.00 uur en 16.00 uur aan de Voskuil 36 in Oegstgeest. De toegang is gratis. 

Er is genoeg te beleven

Test je behendigheid op het fietsparcours. Neem het samen met opa/oma of kleinkind(eren) op tegen een ander team met de fietsquiz. Breng je fiets langs bij de fietsenmaker voor een check. En volg een van de handige workshops, over veilig e-biken bijvoorbeeld. Natuurlijk staat de middag ook in het teken van gezelligheid. Want fietsen moet vooral leuk zijn, en blijven!

Leuke middag voor jong en oud!

Het Doortrappen Fietsfestival is bedoeld voor opa's, oma's (65+) en kleinkinderen, maar een oudere buurman, oom, tante of andere bekende meenemen mag natuurlijk ook! Zowel jong als oud is welkom om een gezellige middag te beleven. Wie samen met kleinkind(eren) minstens 6 van de activiteiten bezoekt heeft bingo en kan met de volle bingokaart meedingen naar gratis kaarten voor Museum Boerhaave!

Volg de Facebookpagina

Via de Facebookpagina https://www.facebook.com/Doortrappenregioleiden kun je gemakkelijk op de hoogte blijven over het Doortrappen Fietsfestival, andere Doortrappen-activiteiten en handige fietsnieuwtjes. Mocht je vragen hebben, voel je vrij om via de Facebookpagina een chatbericht te sturen.