Met ingang van 29 april gaat de milieustraat op de woensdagen tot nader order langer open. De openingstijden op woensdag worden van 08:00 tot 16:00 uur en woensdagavond van 18:00 tot 20:30 uur. Zo hopen we de bezoeken aan de milieustraat beter te kunnen spreiden en de drukte voor iedereen te verminderen.

milieustraat

De genomen maatregelen om de veiligheid van onze medewerkers te garanderen blijven van kracht: er kunnen maximaal 5 auto’s het terrein op. De openingstijden op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag blijven van 08:00 tot 12:30 uur. Op de zaterdagen blijft de milieustraat vanwege de verkeersveiligheid gesloten.

Extra inzameldagen grof afval

Ook blijven we voorlopig in plaats van één keer per maand, wekelijks het grof afval op de woensdagen inzamelen. Let op: u moet hiervoor wel een afspraak maken want grof afval wat niet aangemeld is wordt niet meegenomen. Een afspraak maken kan via GP Groot.

We merken dat er soms ook papier/karton- en glasafval meegenomen wordt naar de milieustraat. Dit is niet de bedoeling en u wacht dan misschien onnodig lang. Voor het aanbieden van dit soort afval kunt u direct terecht bij de ondergrondse containers in het dorp. Voor de lijst met containers kijkt u op www.oegstgeest.nl/overigafval.