Op zaterdag 28 januari is er een informatieve Duurzaamheidsmarkt in Dorpscentrum Oegstgeest. U kunt hier kennismaken met organisaties die zich inzetten om Oegstgeest (verder) te verduurzamen.

Rianne Meester en Mia de Beun, beiden actief binnen Duurzaam Dorp Oegstgeest, organiseren samen met de gemeente Oegstgeest deze Duurzaamheidsmarkt. Organisaties die aanwezig zijn op deze dag zijn onder andere het Repair Café, het Milieu Educatiecentrum, kringloopwinkel SOEK, Oegstgeest Zonder Vlieghinder, de imkervereniging en de Groene Cirkel. Er is allerlei informatie te vinden over energie besparen, energie opwekken, duurzamer leven, de natuur en gezond leven. En kinderen kunnen duurzaam knutselen.

Tijdens de binnenmarkt kunt u al uw duurzaamheidsvragen stellen. Ook wethouder Tim van Tongeren is erbij maakt kennis met alle organisaties. Denkt u erover om uw gasfornuis te vervangen door inductie? Volg dan gratis een inductiekookles. En voor tips over het verduurzamen van uw woning, kunt u terecht bij de bus van het Duurzaam Bouwloket. Deze staat bij het Dorpscentrum voor de deur.

Iedereen is op zaterdag 28 januari van 11.00 tot 16.00 uur welkom op de Duurzaamheidsmarkt in Dorpscentrum Oegstgeest. De toegang is gratis en de koffie ook!