De lente komt eraan! We kunnen weer genieten van de eerste bloemen en planten die beginnen te bloeien. Tijd om de tuin extra te verwennen door de aarde te verrijken met een bijzondere grondstof: compost!

Ter gelegenheid van de Landelijke Compostdag op zaterdag 23 maart bieden wij u in samenwerking met afvalverwerker Indaver op vrijdag 22 maart gratis compost aan. U kunt vanaf 12.30 tot 20.00 uur 2 zakken compost ophalen op het parkeerterrein van Sporthal Voscuyl (De Voscuyl 36) in Oegstgeest. Met deze actie bedanken wij u voor het scheiden van groente-, fruit-, en tuinafval en etensresten (gft/gfe) en benadrukken wij het belang ervan. U krijgt dat terug in de vorm van compost. Let op: op = op!

Afvalbakjes en zakjes

De gemeente Oegstgeest stimuleert het scheiden van GFT/GFE afval. Heeft u nog geen keukenafvalbakje waarin u groente, fruit en etensresten makkelijk apart kunt houden van uw restafval? Dan kunt u die - zolang de voorraad strekt – meenemen op 22 maart. Ook delen wij bio-zakjes uit voor de afvalbakjes.