Tijdens een laatste bijeenkomst Creatief Leven in een andere gemeente zei een deelnemer: “nu mag ik er zijn”. Iemand anders: “Ik kan nu tegenslag opvangen”. Of: “ik ben positief gestemd”.

Cursus op maandagmiddagen vanaf eind oktober

Eenzaamheid los je niet op door alleen maar 'onder de mensen' te komen. Zeker niet als je er al langer last van hebt. Je voelt je dan niet zo fantastisch, daarom is vrienden maken niet makkelijk. Heb je langer dan een half jaar geleden een verandering meegemaakt die invloed had op welke mensen je om je heen hebt? Heb je het gevoel dat het je nu niet op eigen kracht lukt om weer plezier en beweging in je leven te krijgen? Of ben je bang de hoop te verliezen? Het is belangrijk dat je hier, met goede hulp, stap voor stap, verandering in gaat brengen. Als eenzaamheid blijft voortduren is het zaak de eerste stap te zetten.
Creatief Leven helpt om een negatieve spiraal te voorkomen of te doorbreken en minder last van eenzaamheid te krijgen. Als je kiest voor deze cursus kies je voor acht bijeenkomsten en je gaat zelf aan de slag met een werkboek. Je gaat je geleidelijk (weer) meer openstellen op een manier die bij jou past.

Data en tijden

Vrijblijvende workshop tijdens Oegstgeest Ontmoet: vrijdag 8 oktober van 10:30 tot 12:00 uur. Het cursusprogramma Creatief Leven wordt (bij voldoende belangstelling) gegeven op 8 maandagmiddagen vanaf 25 oktober 2021, van 14:00 tot 16:30 uur.

Plaats en kosten

Workshop en cursus vinden plaats in de Rehobothkerk, Lijtweg 1 te Oegstgeest
De workshop is gratis en bij de cursus betaal je 1 euro per keer (voor koffie/thee, niet verplicht). De cursus wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Oegstgeest.

Aanmelden, flyers en inschrijfformulieren

Voor de workshop kunt u zich aanmelden door een mail te sturen met daarin de namen van degenen die van plan zijn te komen. Een flyer voor de cursus met een inschrijfformulier wordt per e-mail toegezonden als reactie. Aanmelden voor de cursus van acht bijeenkomsten kan ook direct na afloop van de workshop, door een inschrijfformulier in te vullen.