Oegstgeest heeft twee terreinen in ontwikkeling en twee bestaande bedrijventerreinen. In ontwikkeling zijn De Boeg (voormalig MEOB) aan de A44 en het Oegstgeester deel van het Leiden Bio Science park dat ten westen van de A44 ligt, als aansluiting op het Leiden Bio Science Park. De bestaande kleine bedrijventerreinen zijn de Kamphuizerpolder (Flora Holland) en Rhijnhofweg (waaronder Ecolab en Airbus).

De Boeg (voormalig MEOB-terrein)

Het MEOB-terrein wordt ontwikkeld door het ConsortiumA44. Meer informatie over de laatste ontwikkelingen en het consortium vindt u hier.

Leiden Bio Science Park

Leiden Bio Science Park is het grootste life sciences kenniscluster in Nederland. In haar 25-jarig bestaan is het park uitgegroeid tot een internationaal top cluster van toonaangevende life sciences bedrijven, onderzoekers en opleidingen.

Het Oegstgeester deel van het Leiden Bio Science park dat ten westen van de A44 ligt

In het Oegstgeester deel van het Leiden Bio Science park dat ten westen van de A44 ligt, wordt een bedrijventerrein ontwikkeld dat aansluit op het Leiden Bio Science Park. Gemeente Oegstgeest stelt het bestemmingsplan op. De grond is in eigendom van de Universiteit Leiden en wordt ook door hen ontwikkeld. Belangstellenden kunnen contact opnemen met het Leiden Bio Science Park en afdeling vastgoed van de Universiteit Leiden. Contactgegevens vindt u op hun website, zie kopje hierboven.