Oegstgeest heeft twee terreinen in ontwikkeling en twee bestaande bedrijventerreinen. In ontwikkeling zijn De Boeg (voormalig MEOB) aan de A44 en het Oegstgeester deel van het Leiden Bio Science park dat ten westen van de A44 ligt, als aansluiting op het Leiden Bio Science Park. De bestaande kleine bedrijventerreinen zijn de Kamphuizerpolder (RoyalFlora Holland) en Rhijnhofweg (waaronder Ecolab en Airbus).

De Boeg (voormalig MEOB-terrein)

Het MEOB-terrein wordt ontwikkeld door het ConsortiumA44 en is inmiddels bijna volgebouwd. Meer informatie over de laatste ontwikkelingen en het consortium vindt u op hun website.

Leiden Bio Science Park

Leiden Bio Science Park is het grootste life sciences kenniscluster in Nederland. In haar 25-jarig bestaan is het park uitgegroeid tot een internationaal top cluster van toonaangevende life sciences bedrijven, onderzoekers en opleidingen. Het Oegstgeester deel van het Leiden Bio Science park dat ten westen van de A44 ligt, wordt momenteel ontwikkeld. De grond is in eigendom van de Universiteit Leiden en wordt ook door hen ontwikkeld. Belangstellenden kunnen contact opnemen met de afdeling vastgoed van de Universiteit Leiden. Contactgegevens vindt u op hun website.