Voor sommige verandering van verkeerssituaties is een verkeersbesluit nodig. Bijvoorbeeld bij het veranderen van een weg of het plaatsen van een verkeersbord. Hiertegen kan bezwaar worden gemaakt. U kunt op de officiële website van de overheid alle informatie vinden over de ter inzagelegging en de bezwaarmogelijkheden.

Week 51

 • de verbinding tussen Adriaan van Royenlaan en Jac P. Thijsselaan op te heffen als fietspad door middel van het verwijderen van borden G11 zoals bedoeld in bijlage 1 van het Reglement verkeersregels en verkeerstekens 1990.

Week 33

 • het aanwijzen van een laad- en losgelegenheid aan de Ommevoort, tegenover Ommevoort 1 door middel van het plaatsen van het bord E07 en de bestaande algemene gehandicaptenparkeerplaats van tegenover Ommevoort 1 te verplaatsen naar tegenover Korenbloemlaan 1 door middel van het verplaatsen van bord E06 zoals bedoeld in bijlage 1 van het Reglement verkeersregels en verkeerstekens 1990.
 • een gehandicaptenparkeerplaats op kenteken aan te wijzen nabij Morsebellaan 26 door middel van het plaatsen van het bord E06 met onderbord “SJ-073-K” zoals bedoeld in bijlage 1 van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990.
 • een tweede parkeerplaats bij de laadpaal nabij Julianalaan 1 aan te wijzen als parkeergelegenheid die alleen bestemd is voor het opladen van elektrische voertuigen, door middel van het plaatsen van bord E04 met onderbord “opladen elektrisch voertuig” zoals bedoeld in bijlage 1 van het Reglement verkeersregels en verkeerstekens 1990.
 • een tweede parkeerplaats bij de laadpaal nabij Witte de Withlaan 1 aan te wijzen als parkeergelegenheid die alleen bestemd is voor het opladen van elektrische voertuigen, door middel van het plaatsen van bord E04 met onderbord “opladen elektrisch voertuig” zoals bedoeld in bijlage 1 van het Reglement verkeersregels en verkeerstekens 1990.

Week 31

 • Een gehandicaptenparkeerplaats op kenteken aan te wijzen op de Papaverlaan nabij Floralaan 40 door middel van het plaatsen van het bord E06 met onderbord “29-BK-XP” zoals bedoeld in bijlage 1 van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990.
 • Een parkeerplaats bij de (nog te plaatsen) laadpaal voor het opladen van elektrische auto’s nabij Borneostraat 15 aan te wijzen als parkeergelegenheid die alleen bestemd is voor het opladen van elektrische auto’s, door middel van het plaatsen van bord E04 met onderbord “opladen elektrische auto” zoals bedoeld in bijlage 1 van het Reglement verkeersregels en verkeerstekens 1990.
 • Een parkeerplaats bij de (nog te plaatsen) laadpaal voor het opladen van elektrische auto’s nabij Jac. P. Thijsselaan 24 aan te wijzen als parkeergelegenheid die alleen bestemd is voor het opladen van elektrische auto’s, door middel van het plaatsen van bord E04 met onderbord “opladen elektrische auto” zoals bedoeld in bijlage 1 van het Reglement verkeersregels en verkeerstekens 1990.
 • Een parkeerplaats bij de (nog te plaatsen) laadpaal voor het opladen van elektrische voertuigen nabij Thorbeckehof 50 aan te wijzen als parkeergelegenheid die alleen bestemd is voor het opladen van elektrische voertuigen, door middel van het plaatsen van bord E04 met onderbord “opladen elektrische voertuigen” zoals bedoeld in bijlage 1 van het Reglement verkeersregels en verkeerstekens 1990
 • Een parkeerplaats bij de (nog te plaatsen) laadpaal voor het opladen van elektrische voertuigen nabij Narcissenlaan 1 aan te wijzen als parkeergelegenheid die alleen bestemd is voor het opladen van elektrische voertuigen, door middel van het plaatsen van bord E04 met onderbord “opladen elektrische voertuig” zoals bedoeld in bijlage 1 van het Reglement verkeersregels en verkeerstekens 1990
 • Een parkeerplaats bij de (nog te plaatsen) laadpaal voor het opladen van elektrische voertuigen nabij Jan Wolkerslaan 20 aan te wijzen als parkeergelegenheid die alleen bestemd is voor het opladen van elektrische voertuigen, door middel van het plaatsen van bord E04 met onderbord “opladen elektrische voertuig” zoals bedoeld in bijlage 1 van het Reglement verkeersregels en verkeerstekens 1990.
 • Een gehandicaptenparkeerplaats op kenteken aan te wijzen op de Balistraat ter hoogte van nummer 17 door middel van het plaatsen van het bord E06 met onderbord “TJ-HV-77” zoals bedoeld in bijlage 1 van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990.
 • Een gehandicaptenparkeerplaats op kenteken aan te wijzen nabij Kleyn Proffijtlaan 7 door middel van het plaatsen van het bord E06 met onderbord “98-NJ-SZ” zoals bedoeld in bijlage 1 van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990.