Wilt u naar het gemeentehuis komen kijk dan eerst naar de openingstijden. Verder gelden bij een bezoek aan het gemeentehuis een aantal huisregels. 

Meer over 14 071

Vragen kunt u stellen via telefoonnummer 14071 van maandag - vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. Het is niet nodig om eerst een netnummer in te geven. U toetst alleen 14071 (vanuit het buitenland +31 71 5191 793).

  • Soms is het niet mogelijk direct 14 071 te bellen. U krijgt dan een ingesprektoon of u hoort helemaal niets. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 071 5191 793.
  • Mobiele telefoons van kleine providers kunnen niet altijd het 14+ nummer bereiken. Dit zijn problemen die de gemeente en de leverancier van het 14+ nummer niet kunnen oplossen.

Ophalen van documenten

Voor het ophalen van uw document (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs) hoeft u geen afspraak te maken.

  • U kunt uw document afhalen bij de Welkombalie:
  • Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00-15.00 uur
  • en Woensdag van 9.00uur tot 17.00 uur.

Wilt u op woensdagavond uw document afhalen, bespreek dit met de medewerker waar u een aanvraag bij doet.

Huisregels

Gemeente Oegstgeest vindt het belangrijk om u respectvol, gastvrij en veilig te ontvangen. Van onze medewerkers wordt verwacht dat zij u met respect behandelen. Wij verwachten van u dat u zich respectvol gedraagt, zowel naar onze medewerkers, als naar overige bezoekers en daarbij de algemeen maatschappelijk geaccepteerde omgangsvormen in acht neemt.

Bent u van mening dat u niet correct bent behandeld door een van onze medewerkers, dan wijzen zij u op de klachtenprocedure die wij hanteren. Op de productpagina klachten kunt u met uw DigiD uw klacht melden. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

De medewerkers van gemeente Oegstgeest doen hun best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch kan het voorkomen dat niet alles loopt zoals het zou moeten. Misschien heeft u suggesties om onze dienstverlening nog verder te verbeteren of misschien heeft u ergens een klacht over. In beide gevallen willen wij die graag van u horen.

Parkeren

Komt u met de auto? Rondom het gemeentehuis geldt van maandag - vrijdag 7.30 - 18.00 uur een blauwe zone. Deze zone is te herkennen aan de blauwe lijnen op de parkeervakken. U mag binnen deze zone maximaal één uur parkeren.

Mochten er geen plaatsen beschikbaar zijn in deze zone of wilt u langer dan één uur parkeren, dan kunt u de borden ‘P' volgen naar het parkeerterrein achter het gemeentehuis. U rijdt dan langs de gebouwen van Rivierduinen.