Jongeren hebben de toekomst, daarom willen we graag weten wat jij belangrijk vindt voor en in Oegstgeest!

Wat gaan we doen?

Wij zijn een groepje enthousiaste jongeren tussen de 12 en de 20 jaar oud die meedenken met de gemeente. Vind je het leuk om met ons mee te denken?

Wat betekent dit voor jou?

Door met ons mee te denken kunnen we Oegstgeest een nog fijnere plek voor jongeren maken om in te wonen, naar school te gaan, te sporten en te chillen.

Wanneer doen we dit?

We komen komend jaar vier keer bij elkaar, twee keer in 2024 en twee keer in 2025. We gaan met elkaar aan de slag om verschillende thema’s uit te werken in ideeën en die presenteren we vervolgens aan de gemeenteraad. De gemeenteraad beslist over belangrijke zaken in onze gemeente. Zo leren we gelijk hoe de gemeente en de lokale politiek werkt.

De eerstvolgende bijeenkomst is op donderdag 30 mei van 18:30 tot 20:00 uur in het gemeentehuis van Oegstgeest. Het thema is: Chillen in Oegstgeest! Hoe wordt jouw vrije tijd leuker in Oegstgeest? Wat mis je nu? Heb jij een goed idee?

  • Als je onder de 18 bent heb je toestemming nodig van je ouder(s)/verzorger(s).
  • Door je aan te melden ga je akkoord met ons privacy beleid.

Contactgegevens

Heb jij (of één van je ouders) nog vragen over dit project, stuur dan een e-mail naar Judith van Voorst-Janssen. Zij werkt bij de gemeente Oegstgeest en helpt ons met dit project.

Meer informatie

Op woensdag 28 februari 2024 hielden we een startbijeenkomst in het Dorpscentrum van Oegstgeest om meer uitleg te geven over dit project en om jongeren enthousiast te maken om mee te doen met ons groepje. Bekijk hieronder het promotiefilmpje voor de startbijeenkomst en het filmpje wat we tijdens de avond getoond hebben.