De sociale kaart is er om professionals, inwoners en hun netwerk te helpen hun weg te vinden in de veelheid aan organisaties en hun aanbod op het terrein van welzijn en ondersteuning.

U bent inwoner

Voelt u zich wel eens eenzaam of wilt u uw sociale netwerk vergroten? Wilt u meer gaan bewegen maar weet u niet waar? Bent u op zoek naar begeleiding, ondersteuning of zorg? In de sociale kaart vindt u organisaties waar u terecht kunt en ontdekt u tal van activiteiten waaraan u kunt meedoen. Voor hulp bij het gebruik van de sociale kaart of advies welke ondersteuning of organisatie bij u past, kunt u terecht bij het Sociaal Team Oegstgeest.

U bent professional of vrijwilliger

De sociale kaart Oegstgeest is niet alleen bedoeld voor inwoners maar juist ook voor zorg- en hulpverleners en de organisaties en aanbieders in Oegstgeest. Bijvoorbeeld om cliƫnten en inwoners de weg te wijzen naar passende organisaties en hen informatie te bieden over hun actuele aanbod. Maar ook om organisaties te vinden waarmee u kunt samenwerken of kennis en informatie kunt uitwisselen.

Uw organisatie in de Sociale Kaart Welzijn en Ondersteuning

We vermelden uw organisatie graag. U kunt zich aanmelden als uw organisatie actief is in het sociaal domein en is gevestigd in Oegstgeest of kan aantonen werkzaam te zijn voor inwoners van Oegstgeest. De redactie toetst of u in aanmerking komt voor vermelding.
Stuur een bericht aan de Sociaal Makelaar. Vermeld de naam van uw organisatie, een omschrijving van uw organisatie en/of uw webadres en contactgegevens. Eenmaal vermeld geeft u zelf tijdig wijzigingen door. Wij helpen u daarbij door u regelmatig een verzoek te sturen om uw informatie te controleren.