Soms is het niet makkelijk om als vrijwilligersorganisatie of bewonersgroep aan financiƫle middelen te komen om je projecten of activiteiten te kunnen realiseren. Waar vind ik de financiering voor mijn project(en)? Hoe moet ik een aanvraag indienen bij een fonds? Welke tips zijn er om succes te hebben bij een aanvraag?

Dorpskracht& Co organiseert de workshop Fondswerving om u op weg te helpen bij het vinden van de financiering van uw project(en). De workshop wordt gegeven door Marjan Groen, adviseur bij de Sesamacademie. De workshop is bedoeld voor iedereen die als vrijwilliger actief is in het bestuur van een vrijwilligersorganisatie, actief is in eigen buurt, of binnen een kerk of vereniging.

Wanneer?
Dinsdag 20 september 2022 van 19:30 tot 21:30 uur in de Haeswijkflat, President Kennedylaan 141, 2343 GM Oegstgeest. Deelname is gratis. Meld je uiterlijk 13 september aan via deze pagina. Voor meer informatie: Ivonne Janka, vrijwilligersmakelaar Oegstgeest tel. 06-32149647, bereikbaar op maandag, dinsdag & donderdag.