Vanaf 17 juli 2023 starten we met werkzaamheden op de Oude Rijnsburgerweg tussen het Rustenburgerpad en Zilverstein. Op dit moment is de weg nog tijdelijk ingericht. Met een nieuwe wegindeling en nieuw wegdek, maken we dit deel van de Oude Rijnsburgerweg overzichtelijker, veiliger en gebruiksvriendelijker.

De stoep wordt breder gemaakt en er komt een zebrapad om veilig over te kunnen steken. Ook richten we de weg in als 30-km zone. U kunt bijvoorbeeld denken aan een smallere rijbaan om de verkeerssnelheid te beperken. Wij verwachten de eerste week van september klaar te zijn met de werkzaamheden. Woningen, winkels en scholen blijven tijdens deze periode bereikbaar.

Helaas is overlast door verkeers- en geluidshinder niet te voorkomen. Om de overlast te beperken, werken we in de zomervakantie. We werken ook in fases zodat er steeds een rijbaan beschikbaar blijft voor het verkeer. Voor fietsers en voetgangers is een veilige route die met borden wordt aangegeven. 

Alle omleidingen en aanwijzingen voor het verkeer staan te plaatse met borden aangegeven. Wilt u meer weten, kijk dan op de website van Doe Mee Oegstgeest.