Wilt u de QR- code installeren op uw smartphone, bijvoorbeeld voor een bezoek aan theater, een restaurant of voor een vakantie? Of wilt u een uitdraai van de QR- code en u heeft hierbij hulp nodig? Het senioren computercafé van Radius helpt. Op dinsdag en vrijdagmiddag van 14:00 uur tot 16:00 uur bent u van harte welkom in de Haeswijkflat, President Kennedylaan 141 in Oegstgeest

Hulp in bibliotheek

Verder bent u op 6 oktober en 13 oktober (woensdagen) tussen 9.00 en 11.00 uur van harte welkom in de bibliotheek, (Lange Voort 2). Ook daar zitten vrijwilligers klaar om u te helpen bij het installeren van uw Corona QR code en u verder op weg te helpen als dat nodig is.

Wat heeft u nodig?

U heeft een DigiD nodig. Heeft u nog geen DigiD, dan moet u deze eerst aanvragen. Lukt dat niet alleen, weet dan dat wij u ook daar bij kunnen helpen. Verder neemt u natuurlijk uw mobiele telefoon (smartphone) mee.

Landelijke helpdesk 0800-1421

Maar wat als je helemaal geen DigiD, een smartphone of een computer met printer hebt? Dan kun je ook bellen met de helpdesk van de CoronaCheck-app via 0800-1421. Dan krijg je na het doorlopen van meerdere stappen een QR-code thuisgestuurd.