Van 1 augustus tot 1 september worden er 75 vluchtelingen in sporthal De Cuyl opgevangen. De groep, afkomstig uit Ter Apel, bestaat vooral uit nareizigers, dus familie van mensen met een verblijfsstatus (veel vrouwen en kinderen). Voor een paar zaken kunnen we uw hulp deze maand goed gebruiken. We zoeken:

  • Hulp bij hetuitdelen van het eten (ontbijt, lunch en avondeten);
  • Hulp bij het organiseren en begeleiden van (kinder-)activiteiten, vooral in de middag van 14.00 tot 16.00 uur;
  • Tolken Arabisch, Turks en Frans die, als dat nodig is, kunnen helpen gedurende de maand augustus.

Sportschoenen over voor de vluchtelingen in De Cuyl? Breng ze naar kringloopwinkel Soek. We zijn blij met sportschoenen in alle maten (kinderen en volwassenen). Hiermee kunnen de mensen meedoen aan de zaal- en buitenactiviteiten.

Kringloopwinkel Soek heeft aangeboden om de komende weken sportkleding, sportschoenen en speelgoed voor de vluchtelingen in De Cuyl in te nemen en te sorteren. Vooral kindermaten zijn welkom. Op maandag en donderdag van 12.00 - tot 14.00uur kunt u het afgeven bij de kringloop Soek in Oegstgeest, Endegeesterstraatweg 1A.

Laat uw gegevens achter en vertel hoe u ons deze maand kan helpen. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. Kijk voor actuele informatie op  en dan link naar website.