Storing afspraak maken

U kunt weer zelf online een afspraak maken. Helaas ontvangt u nog geen bevestiging van de gemaakte afspraak. Noteer deze dus zelf in uw agenda. Onze excuses voor het ongemak.

Niet alle kinderen kunnen makkelijk thuis opgroeien. Soms is het nodig dat ouders ondersteund worden om hun gezin goed te laten draaien of dat kinderen voor een weekend, een maand of langer bij andere mensen terecht kunnen. Er zijn verschillende vormen van pleegzorg en er is veel vraag naar mensen die hun huis en hart open willen stellen. Is dit iets voor u? Wilt u meer weten en er wellicht over nadenken wat u kunt betekenen? Kom dan naar één van de informatiemarkten.

Afbeelding van een volwassen met twee kinderen die spelen met dinosaurussen in een huiskamer

Informatiemarkt Pleegzorg- en Gezinsouders

Op 20, 25 september en 2 oktober zijn er vanaf 19.15 uur informatiemarkten om u te informeren over wat een pleeggezin inhoudt en wat er voor nodig is om gezinshuisouder te worden. Op de informatiemarkt maakt u kennis met vijf verschillende organisaties. De avonden zijn in Leiden, Katwijk en Alphen aan den Rijn. U kunt zich hiervoor aanmelden via de website: www.pleegzorgengezinshuizen.nl/agenda.