Weet u de weg naar welzijn en ondersteuning in Oegstgeest? Er ligt ook voor u een mooi magazine klaar waar alles overzichtelijk op een rij is gezet!

Oegstgeest heeft een nieuw magazine uitgebracht, boordevol informatie over zorg en welzijn in Oegstgeest, inclusief adressen en telefoonnummers van contactpersonen en organisaties. Het project Samen tegen eenzaamheid Oegstgeest biedt alle Oegstgeestenaren dit boekje gratis aan.

Een sociale kaart wijst u de weg

De sociale kaart wijst inwoners de weg naar organisaties en activiteiten op het gebied van welzijn. Alle inwoners, organisaties, verenigingen en stichtingen presenteren zich in dit magazine met hun diensten, hulp en activiteiten. Het boekje is bedoeld om iedereen de weg te wijzen op die momenten dat er, om welke reden dan ook, extra behoefte aan is. Dit kan zijn als u ouder bent of wanneer u met een beperking leeft. Of omdat u als vrijwilliger juist iets wil doen voor een ander.

Op laten sturen of naar een afhaalpunt

U kunt het magazine naar uw huisadres op laten sturen, als u dat wilt stuur dan een mail naar sociaalmakelaar@oegstgeest.nl of bel met de gemeente via nummer 14071. Dan sturen wij het boekje graag toe.
Wilt u het magazine liever ergens ophalen? Dat kan bij de volgende ophaalpunten:

• Gemeentehuis Rhijngeesterstraatweg 13
  • Dorpscentrum Lijtweg 9