In Oegstgeest vinden er de laatste tijd steeds meer woninginbraken plaats. Dit is zorgelijk, want daardoor is de kans groter dat er bij u wordt ingebroken. Inwoners van Oegstgeest willen in een veilige wijk wonen, maar wat kunt u hier zelf aan doen?

Op maandag 8 juli organiseren de gemeente Oegstgeest en politie een leerzame bijeenkomst over hoe u de kans op een woninginbraak verkleint. Het maximum aantal inschrijvingen is reeds bereikt. U kunt zich dus niet meer opgeven.

Programma

Fictieve inbreker Evert Jansen komt langs. Deze ervaren ex-inbreker legt uit hoe een inbreker te werk gaat en wat u zelf kunt doen om de kans op een inbraak te verkleinen. Ook zal de politie aanwezig zijn om wat te vertellen over preventie en hoe u kunt melden. Verder zal er ook een slotenmaker en buurtpreventie co√∂rdinator aanwezig zijn.  

Praktische informatie

De bijeenkomst vindt plaats op maandag 8 juli in het gemeentehuis van Oegstgeest, van 19:30 tot 21:00 uur. Vanaf 19:15 uur staat koffie/thee en koek voor u klaar. Burgemeester Emile Jaensch verzorgt het welkomstwoord.  

Het maximum aantal inschrijvingen is bereikt.
 

Wij overwegen dit evenement later dit jaar nog eens te organiseren.