De Geesten

Op 24 april 2020 stuurde het college van burgemeester en wethouders de gebiedsvisie De Geesten aan de gemeenteraad. Verantwoordelijk wethouder Peter Glasbeek gaf een uitgebreide toelichting in een filmpje en riep geïnteresseerden op om vragen in sturen. Diverse inwoners hebben van die gelegenheid gebruik gemaakt. Deze vragen en de bijbehorende antwoorden hebben we geanonimiseerd en gebundeld. Heeft u uw vraag al gestuurd, dan sturen we u het antwoord ook persoonlijk per e-mail.

Alsnog een vraag? Benut het vragenuur op 6 mei van 18.45 tot 19.45 uur!

Heeft u een vraag, maar had u die nog niet ingestuurd? We beantwoorden de laatste openstaande vragen graag tijdens het vragenuur op 6 mei van 18.45 tot 19.45 uur. Stuur een bericht (nu alvast of tijdens het vragenuur) met uw vraag aan projectsecretaris Jonneke Huijser via huijser@oegstgeest.nl.  U kunt het vragenuur live volgen via www.gemeenteraad.oegstgeest.nl of later terugkijken.

Bijlage

Beantwoording vragen gebiedsvisie De Geesten