Met een grote groep vrienden dansen in een club of kroeg zit er deze nieuwjaarsviering helaas even niet in. Maar we gaan het wel zo gezellig mogelijk voor je maken met de grootste livestream van Oegstgeest! Op donderdag 31 december vanaf 19.30 uur tot en met vrijdag 1 januari 03.00 uur brengen we vanuit Café De Gouwe het feest naar je huiskamer.

XBOX One winnen

We hebben een bingoshow en een pubquiz met dikke prijzen; een XBOX One, een Smartwatch, Earbuds, vette sneakers en nog veel meer.

Beste DJ’s

Daarnaast de hele avond top artiesten en DJ’s en een optreden van...JOU! Met online karaoke kan je thuis meezingen met de tekst in beeld. Alle kijkers kunnen elkaar zien in beeld en met elkaar praten op de chat zodat je toch een beetje samen bent. Na middernacht barst het feest los met de DJ Contest. Uit alle aanmeldingen worden de 6 beste gekozen die in de nacht live komen draaien in de livestream. De kijkers bepalen, samen met de vakjury, wie de beste is door te stemmen. De winnaar wint een eigen optreden op één van de 4 podia op Puur Festival komende zomer.

Gratis deelname

Meedoen aan alles is helemaal gratis en wordt je aangeboden door de Gemeente Oegstgeest (vanaf 13 t/m 24 jaar). Kijk op het Facebookevent “Oudjaars Livestream De Gouwe” voor meer info en om je in te schrijven voor de bingo, pubquiz en/of de DJ Contest. Tag je vrienden in het event om online een topavond met elkaar te hebben en schrijf je snel in om erbij te zijn!

Alle deelnemers krijgen uiterlijk 31 december een email met daarin alle instructies en links voor de livestream, quiz en bingo. Aanmelders voor de DJ Contest worden al wel eerder benaderd om in te plannen hoe laat zij kunnen draaien.