Als gemeente is de informatie vanuit de Rijksoverheid m.b.t. de coronacrisis leidend. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van de Rijksoverheid.

Hieronder staan alle veel gestelde vragen (FAQ's) die betrekking hebben op Oegstgeest. Staat uw vraag er niet bij kijk dan ook eens bij de veel gestelde vragen van Veiligheids Regio Midden.

Afspraken en openingstijden gemeente

Afval

Kinderen

De basisscholen en het voortgezet onderwijs in Oegstgeest zijn gewoon geopend.

Markten en winkels

Coronamaatregelen Ondernemers

Kijk voor veelgestelde ondernemersvragen op de pagina met informatie over de coronamaatregelen speciaal voor ondernemers.

Bijstandsuitkering

Sport

Op dit moment zijn de competities van amateursporten in alle leeftijden stilgelegd om reisbewegingen en contacten tussen verschillende groepen mensen beperkt te houden. Ook sporten in team- en groepsverband voor volwassenen is aan banden gelegd, evenals groepslessen in sportscholen. Lees hierover meer op de website van de Rijksoverheid en het Sportprotocol van NOC*NSF. Het gaat hier vaak om generieke aanwijzingen, raadpleeg voor meer specifieke aanwijzingen de website van uw sportbond hoe deze richtlijnen binnen een bepaalde sport moeten worden nageleefd. Neem voor de zekerheid contact op met de gemeente indien er naar aanleiding van onderstaande veel gestelde vragen nog onduidelijkheden zijn om misverstanden en boetes te voorkomen.

Noodverordening, maatregelen en handhaving

Overige vragen

Andere vraag aan de gemeente?

Heeft u een andere vraag aan de gemeente? Neem dan contact op via het contactformulier.
Heeft u een dringende vraag, dan kunt u ook bellen met telefoonnummer 14 071. Houd u er rekening mee dat u mogelijk langer dan gebruikelijk in de wacht staat.