Zelfstandig ondernemers kunnen sinds 1 maart 2020 de Tozo (Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers) van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid aanvragen.

Tot en met 30 juni 2021 kunt u Tozo 4 aanvragen. Van 1 juli tot en met 30 september 2021 geldt Tozo 5. U kunt Tozo 5 vanaf 1 juli aanvragen.

Tozo 4 is een uitkering levensonderhoud voor april 2021 tot en met juni 2021. Daarnaast kunt u een eenmalige lening voor bedrijfskapitaal aanvragen. Voor Tozo 4 en 5 moet u een aanvraag indienen. Ook als u eerder Tozo heeft aangevraagd.

Voor inwoners van de gemeente Oegstgeest wordt de Tozo door de gemeente Rotterdam uitgevoerd. Dit betekent dat u uw aanvraag kunt doen bij de gemeente Rotterdam.

Meer informatie en het aanvraagformulier vindt u op www.rotterdam.nl/rbzcorona