Hulp voor ondernemers die geraakt zijn door de coronacrisis

De coronacrisis en de lockdown hebben voor veel ondernemers grote gevolgen. Financieel en mentaal is het een zware tijd. Vraagt u zich als ondernemer bijvoorbeeld weleens af of het geen tijd is om het roer om te gooien, een andere bron van inkomsten te zoeken of met uw bedrijf (deels) een andere weg in te slaan? Kunt u daarbij wel wat hulp gebruiken? Dan is hulp vanuit de ondernemersdesk misschien iets voor u.

De gemeenten Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest hebben samen een ondernemersdesk opgericht. De ondernemersdesk brengt samen met u uw situatie in kaart. Daarna zorgt de ondernemersdesk ervoor dat u goed wordt doorverwezen naar instanties die u verder kunnen helpen.

U kunt hulp krijgen bij:

Hoe kunt u in contact komen met de ondernemersdesk?

  • U kunt bellen met 071-5167006 op werkdagen van 9-17 uur
  • U kunt een terugbelverzoek sturen naar ondernemersdesk@leiden.nl. In het bericht vermeldt u uw bedrijfsnaam, voor- en achternaam, adres en telefoonnummer. U wordt dan binnen 2 werkdagen teruggebeld.

Belteam van ervaren ondernemers

Het belteam van de ondernemersdesk bestaat uit ondernemers die zelf ook ervaring hebben met de gevolgen van de coronacrisis. Zij zijn dus ervaringsdeskundig. In het telefoongesprek brengen zij samen met u uw situatie in kaart en zij zorgen ervoor dat u de juiste ondersteuning krijgt. De ondersteuning zelf wordt door verschillende organisaties geboden. Wie u het best kan helpen is afhankelijk van uw hulpvraag.