Vragen over jeugdigen, het gezin en de opvoeding

Voor alle vragen rondom de opvoeding, je kind en het gezin kun je terecht bij het Centrum voor Jeugd en Gezin. De medewerkers van het CJG denken met je mee, geven advies en kunnen als dat nodig is ook langer ondersteunen en betrokken blijven.

Op de website van het CJG vind je een webinar van Tischa Neve over het omgaan met de ‘nieuwe thuissituatie’.

T: 088 – 254 23 84 (ma-vr van 09.00 – 17.00u)
W: www.cjgoegstgeest.nl


Vragen over zorg of welzijn

Voor alle vragen over zorg of welzijn kun je terecht bij het Sociaal Team Oegstgeest. Het Sociaal Team bestaat uit medewerkers van verschillende organisaties, waaronder het Algemeen Maatschappelijk Werk en ouderenadviseurs. De medewerkers geven informatie, advies en ondersteuning. Als het nodig is kunnen ze toeleiden naar hulp door specialisten.

T: 071 – 519 14 99 (ma-vr van 09.00-13.00u)
W: www.sociaalteamoegstgeest.nl


Vragen over financiën en regelingen

Op onze website vind je informatie over schuldhulpverlening voor particulieren en de financiële regelingen voor ondernemers. Wanneer je aanvullende vragen hebt of je zorgen maakt kun je contact opnemen met het Algemeen Maatschappelijk Werk en met Schuldhulpverlening.

Algemeen Maatschappelijk Werk

T: 088 – 900 4000 (ma-vr van 09.00 – 17.00u)
W: www.kwadraad.nl

Schuldhulpverlening

T: 14071 (ma-vr van 09.00 – 11.00u)
E: schuldhulpverlening@oegstgeest.nl


Hulp nodig of kun je hulp bieden?

Heb je praktische vragen vanwege de maatregelen rond het Coronavirus? Of wil je een dorpsgenoot helpen? Er zijn organisaties en vrijwilligers die kunnen helpen en vraag en aanbod coördineren. Kijk op de website van het Sociaal Team voor meer informatie.


Informatie voor vluchtelingen, statushouders en andere belangstellenden

Voor alle vragen over of van vluchtelingen en statushouders kun je terecht bij VluchtelingenWerk Oegstgeest. Je kunt telefonisch contact opnemen, mailen of kijken op de website. Hier vind je ook informatie over het krijgen van hulp tijdens de coronacrisis.

T:  071 515 3133  (di-woe van 09.00-17.00u)
E: Oegstgeest@vluchtelingenwerk.nl
W: https://www.vluchtelingenwerk.nl/zuidwestnederland/vluchtelingenwerk-oegstgeest