Bedrijventerrein

  • E-mail pagina
  • Lees voor

 

Oegstgeest heeft twee terreinen in ontwikkeling en twee bestaande bedrijventerreinen. In ontwikkeling zijn het MEOB aan de A44 en Nieuw-Rhijngeest Zuid als aansluiting op het Leiden Bio Science Park. De bestaande kleine bedrijventerreinen zijn de Kamphuizerpolder (Flora Holland) en Rhijnhofweg (achter Nalco en het Transferium).

MEOB-terrein

Het MEOB-terrein gaat ontwikkeld worden door het ConsortiumA44. Meer informatie over de laatste ontwikkelingen en het consortium vindt u hier.

Leiden Bio Science Park

Leiden Bio Science Park is het grootste life sciences kenniscluster in Nederland. In haar 25-jarig bestaan is het park uitgegroeid tot een internationaal top cluster van toonaangevende life sciences bedrijven, onderzoekers en opleidingen.

Nieuw-Rhijngeest Zuid

In Nieuw-Rhijngeest Zuid wordt een bedrijventerrein ontwikkeld dat aansluit op het Leiden Bio Science Park. Gemeente Oegstgeest stelt het bestemmingsplan op. De grond is in eigendom van de Universiteit Leiden en wordt ook door hen ontwikkeld. Belangstellenden kunnen contact opnemen met het Leiden Bio Science Park. Contactgegevens vindt u op hun website, zie kopje hierboven.