Verkeersbesluiten

Voor sommige verandering van verkeerssituaties is een verkeersbesluit nodig. Bijvoorbeeld bij het veranderen van een weg of het plaatsen van een verkeersbord. Hiertegen kan bezwaar worden gemaakt. U kunt op de officiële website van de overheid alle informatie vinden over de ter inzagelegging en de bezwaarmogelijkheden.

Een gehandicaptenparkeerplaats op kenteken aan te wijzen nabij Polaklaan 1 door middel van het plaatsen van het bord E06 met onderbord “03-RF-LH” zoals bedoeld in bijlage 1 van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990.

Week 32

 • Een 2e parkeerplaats bij de laadpaal nabij Marelaan 54 aan te wijzen als parkeergelegenheid die alleen bestemd is voor het opladen van elektrische auto’s, door middel van het plaatsen van bord E04 met onderbord “opladen elektrische auto” zoals bedoeld in bijlage 1 van het Reglement verkeersregels en verkeerstekens 1990.
 • Eén parkeerplaats bij de (nog te plaatsen) laadpaal voor het opladen van elektrische auto’s aan de Oude Rijnsburgerweg, ter hoogte van Vergulde Draak 1, aan te wijzen als parkeergelegenheid die alleen bestemd is voor het opladen van elektrische auto’s, door middel van het plaatsen van bord E04 met onderbord “opladen elektrische auto” zoals bedoeld in bijlage 1 van het Reglement verkeersregels en verkeerstekens 1990.
 • Een 2e parkeerplaats bij de laadpaal aan de Oude Rijnzichtweg ter hoogte van huisnummer 47 aan te wijzen als parkeergelegenheid die alleen bestemd is voor het opladen van elektrische auto’s, door middel van het plaatsen van bord E04 met onderbord “opladen elektrische auto” zoals bedoeld in bijlage 1 van het Reglement verkeersregels en verkeerstekens 1990;
 • Eén parkeerplaats bij de (nog te plaatsen) laadpaal voor het opladen van elektrische auto’s nabij Witte de Withlaan 1, naast Karel Doormanlaan 27, aan te wijzen als parkeergelegenheid die alleen bestemd is voor het opladen van elektrische auto’s, door middel van het plaatsen van bord E04 met onderbord “opladen elektrische auto” zoals bedoeld in bijlage 1 van het Reglement verkeersregels en verkeerstekens 1990;
 • Eén parkeerplaats bij de (nog te plaatsen) laadpaal voor het opladen van elektrische auto’s nabij Rustenburgerpad 1 aan te wijzen als parkeergelegenheid die alleen bestemd is voor het opladen van elektrische auto’s, door middel van het plaatsen van bord E04 met onderbord “opladen elektrische auto” zoals bedoeld in bijlage 1 van het Reglement verkeersregels en verkeerstekens 1990.

Week 30

 • Een 2e parkeerplaats bij de laadpaal aan de Oranjelaan ter hoogte van huisnummer 32 aan te wijzen als parkeergelegenheid die alleen bestemd is voor het opladen van elektrische auto’s, door middel van het plaatsen van bord E04 met onderbord “opladen elektrische auto” zoals bedoeld in bijlage 1 van het Reglement verkeersregels en verkeerstekens 1990.

Week 25

 • Een 2e parkeerplaats bij de laadpaal aan de Terweeweg ter hoogte van huisnummer 1 aan te wijzen als parkeergelegenheid die alleen bestemd is voor het opladen van elektrische auto’s, door middel van het plaatsen van bord E04 met onderbord “opladen elektrische auto” zoals bedoeld in bijlage 1 van het Reglement verkeersregels en verkeerstekens 1990.
 • Eén parkeerplaats bij de (nog te plaatsen) laadpaal voor het opladen van elektrische auto’s aan de Korenbloemlaan ter hoogte van Dahlialaan 16 aan te wijzen als parkeergelegenheid die alleen bestemd is voor het opladen van elektrische auto’s, door middel van het plaatsen van bord E04 met onderbord “opladen elektrische auto” zoals bedoeld in bijlage 1 van het Reglement verkeersregels en verkeerstekens 1990.

Week 24

 • Eén parkeerplaats bij de (nog te plaatsen) laadpaal aan de Hofdijck, ter hoogte van Hofbrouckerlaan huisnummer 35, aan te wijzen als parkeergelegenheid die alleen bestemd is voor het opladen van elektrische auto’s, door middel van het plaatsen van bord E4 met onderbord “opladen elektrische auto” zoals bedoeld in bijlage 1 van het Reglement verkeersregels en verkeerstekens 1990.

Week 19

 • Een tweede parkeerplaats bij de laadpaal aan de Sterreschans ter hoogte van huisnummer 94 aan te wijzen als parkeergelegenheid die alleen bestemd is voor het opladen van elektrische auto’s, door middel van het plaatsen van bord E4 met onderbord “opladen elektrische auto” zoals bedoeld in bijlage 1 van het Reglement verkeersregels en verkeerstekens 1990.

Verkeersbesluit week 9

 • Aanwijzen van een gehandicaptenparkeerplaats nabij Surinamestraat 31 door plaatsen van bord E6 en onderbord met kenteken.