Workshop werven en begeleiden van vrijwilligers

  • E-mail pagina
  • Lees voor

11 juni 2019

Heeft je organisatie vrijwilligers nodig? Vind je werven lastig? Zoek je vrijwilligers uit een bepaalde doelgroep of zoek je wervingsmiddelen? En hoe zorg je dat de vrijwilligers bij je blijven? Reflecteer, vergaar kennis en wissel uit tijdens de workshop 'Werven en begeleiden vanuit een goede basis'.  Werven en begeleiden is een onderdeel van het vrijwilligersmanagement. De workshop zoomt in op het aanbrengen van meer structuur en helderheid binnen de organisatie over het werven en begeleiden van vrijwilligers. Hoe zet je dit praktisch goed in en behoud je tevreden vrijwilligers? Ook waardering en zelfreflectie in het begeleiden komen ruimschoots aan bod. De deelnemers krijgen inzicht in eigen handelen en kunnen verkregen tips en ervaringen direct toepassen in de praktijk. 

Deze workshop is bestemd voor bestuursleden en vrijwilligerscoördinatoren van non-profitorganisaties, verenigingen, projecten uit Oegstgeest. Kom je uit de regio? Meld je aan en je ontvangt bericht als er voldoende plek is. De training wordt gegeven voor iDoe en vindt plaats op dinsdag 9 juli van 14.00 - 15.30 uur.

Aanmelden en informatie

De workshop wordt je gratis aangeboden. Bij aanmelding gaan we er vanuit dat je komt. Voor vragen en meer informatie kun je terecht bij Hilly Geleijnse via  hilly @i-doe.nl of 071- 5160477.

Deel op Facebook Deel op Twitter