Training: binnenhalen, begeleiden en behouden van (potentiële) vrijwilligers met een psychische achtergrond

  • E-mail pagina
  • Lees voor

11 juni 2019

Als maatschappelijke organisatie, vereniging, stichting heb je te maken met een diversiteit aan potentiële en actieve vrijwilligers. Een deel van de potentiële en actieve vrijwilligers heeft te maken met een vorm van psychische kwetsbaarheid. In deze trainingsbijeenkomst gaan wij op een informatieve, maar zeker ook interactieve wijze aan de slag met mogelijkheden, grenzen, gedrag en achtergronden. Wij gaan in op wat je in contact, begeleiding, persoonlijk en als organisatie tegenkomt.

Voor wie is deze training interessant?

Deze training is bestemd voor begeleiders, coördinatoren, beroepskrachten of vrijwilligers van maatschappelijke organisaties, verenigingen, projecten. Zij krijgen handvatten over mogelijkheden, grenzen, gedrag en begeleiding van mensen met een psychische achtergrond. De training wordt gegeven door iDoe in samenwerking met Lumen-Holland Rijnland. Aanmeldingen vanuit Oegstgeest zijn van harte welkom, maar ook organisaties uit Leiden kunnen zich hiervoor aanmelden.

Wanneer/waar

Donderdag 13 juni van 15.00 -16.30 uur. Na afloop borrel en netwerkgelegenheid tot 17.00 uur.  Je bent welkom in de SOEK Kringloopwinkel Endegeesterstraatweg 1A, 2342 AJ Oegstgeest. iDOE biedt deze training voor jou en je organisatie gratis aan. Bij aanmelding gaan wij er wel vanuit dat je komt omdat de organisatie ervan kosten met zich meebrengt. Voor vragen en meer informatie kun je terecht bij Hilly Geleijnse via hilly@i-doe.nl of 071 5160474.

Deel op Facebook Deel op Twitter