Tijdelijke uitbreiding van terrassen en standplaatsen voor horeca

20 mei 2020

Diverse horecaondernemers hebben de gemeente gevraagd een tijdelijke terrasvergunning of standplaatsvergunning in Oegstgeest te verlenen. Het college van burgemeester en wethouders staat hier in principe positief tegenover. Horecaondernemers maken door de coronacrisis een zware tijd door en zoeken naar manieren om weer open te gaan. Ook veel Oegstgeestenaren kijken uit naar de mogelijkheden om weer een terras te kunnen bezoeken. Daarbij is het wel essentieel dat dit op een veilige manier gebeurt. Dat wil zeggen goed georganiseerd, met voldoende afstand en met passende voorzorgsmaatregelen.

De binnengekomen aanvragen, u vindt ze bij de officiële bekendmakingen onder op deze pagina, worden zorgvuldig getoetst aan alle gestelde voorwaarden. Als blijkt dat hieraan voldaan wordt, kan de gevraagde vergunning voor 1 juli verleend worden.

Deel op Facebook Deel op Twitter