Samen tegen eenzaamheid: Gemeente Oegstgeest nodigt u uit voor een gratis filmavond op 18 februari 2020

04 februari 2020

Eenzaamheid is in Oegstgeest een probleem: in elke straat in Oegstgeest wonen gemiddeld 8 mensen die erg eenzaam zijn. Weet u wie dat zijn in uw straat? Vast niet, want eenzaamheid is vaak een verborgen probleem.

Eenzaamheid staat in de film Goede Buren centraal. De film geeft een blik achter de voordeur bij eenzame ouderen. Hartverscheurend en hartverwarmend tegelijk. Het speelt zich
af in Groot IJsselmonde, Rotterdam.

Kom op 18 februari 2020 naar het Dorpscentrum om deze film te zien. Na de film is er gelegenheid om met uw dorpsgenoten in gesprek te gaan over eenzaamheid in Oegstgeest. De avond begint om 19:45 uur. (Kom op tijd want vol is vol!). Tip: kom met een buur!

Deel op Facebook Deel op Twitter