Opfrisbeurt gemeentelijke huisstijl

Opfrisbeurt gemeentelijke huisstijl

04 juli 2018

U ziet met regelmaat berichten vanuit de gemeente. Nieuws op de gemeentepagina in de Oegstgeester Courant, een bericht op sociale media of een brief op uw deurmat…Misschien is het u opgevallen, vanaf 1 juli zien deze berichten, zo ook deze website, er iets anders uit. We hebben namelijk een update van onze huisstijl laten maken. De herkenbare elementen zijn gebleven, zoals het schildje in het logo en onze vertrouwde huisstijlkleuren. Tegelijkertijd zijn het logo, lettertype en de algehele uitstraling gemoderniseerd en aangepast aan de eisen van deze tijd. Denk bijvoorbeeld aan leesbaarheid op een mobiele telefoon en samenhang tussen online en offline communicatie.

Duurzaam

We maken van de gelegenheid gebruik om te kiezen voor duurzaam 100% gerecycled papier. Op termijn willen we het gebruik van papier verder terugdringen.  Omdat weggooien nu eenmaal zonde is, zullen we voor verschillende mailings nog het oude briefpapier en de oude enveloppen gebruiken.

Herkenbaar

Ontvangt u de komende periode berichten in deze nieuwe stijl, dan weet u dat gemeente Oegstgeest afzender is. Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 14071 (op werkdagen tussen 09.00 en 12.00 uur) of via het contactformulier.

Deel op facebook Deel op twitter