Inspraak concept Verordening maatschappelijke ondersteuning Oegstgeest 2019

04 juli 2018

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oegstgeest heeft de concept Verordening maatschappelijke ondersteuning Oegstgeest 2019 vastgesteld voor inspraak. Deze Verordening is gezamenlijk met de gemeenten Leiderdorp, Leiden en Zoeterwoude uitgewerkt.

Ter inzage en inspraak

De stukken liggen van 4 juli 2018 t/m 28 augustus 2018 ter inzage in het gemeentehuis van Oegstgeest.

U kunt uw inspraakreacties schriftelijk indienen en richten aan de burgemeester en wethouders van Oegstgeest t.a.v. team Maatschappij. Daarnaast kunt u uw reacties ook sturen t.a.v. team Maatschappij met het contactformulier.

Informatie

Meer informatie kunt u verkrijgen bij Barbara van der Slikke van team Maatschappij via telefoonnummer 14071 tussen 09:00 en 12:00 uur of via het contactformulier

Deel op facebook Deel op twitter