Gewijzigde openingstijden en bereikbaarheid gemeentehuis

Gewijzigde openingstijden en bereikbaarheid gemeentehuis

27 maart 2020

Vanaf woensdag 18 maart is het gemeentehuis geopend in de ochtend van 09.00 tot 12.00 uur en alleen voor afspraken die niet kunnen wachten. Dat betekent dat u in ieder geval geen afspraken kunt maken met onze balies voor de middag. Ook telefonisch zijn we alleen in de ochtend bereikbaar.

Omdat ook wij maatregelen nemen om verspreiding van het nieuwe Corona-virus tegen te gaan, werken we met minder medewerkers. Zoals we u eerder lieten weten, behandelen we de komende periode alleen afspraken die niet kunnen wachten. Het gaat daarbij bijvoorbeeld om: geboorteaangifte en overlijden.

Had u een afspraak in de middag die niet door kan gaan? Dan nemen we contact met u op. Heeft u een vraag aan de gemeente? Maak gebruik van ons contactformulier.

Deel op Facebook Deel op Twitter